LantChips Dill & Gräslök

200g Inga allergener Vegan

Potatischips friterade i solrosolja och kryddade med lagom mycket dill och gräslök. Varje chips är unikt i formen och sådär härligt krispigt, som man förväntar sig av ett LantChips.

Köp i vår webbshop

Ingredienser:

Potatis (65%), solrosolja, maltodextrin, salt, druvsocker, socker, lök, jästextrakt, krydda (dill, gräslök), arom, vitlök.

Näringsvärde

per 100gper portion (25g)% av RI per portion
Energi (kJ/kcal)2092/500523/125
Fett (g)276,75
Mättat fett (g)2,70,675
Kolhydrat5614
Sockerarter0,80,2
Protein8,32,075
Salt1,20,3
*RI: Rekommendationer för dagligt intag

Eko LantChips

Ekologiska potatischips friterade i solrosolja. Lika krispiga och smakrika som man förväntar sig av ett LantChips. När ett LantChips grytfriteras får skalet vara kvar så att potatisens smak behålls. Inget chips är det andra likt eftersom det är själva omrörningen som skapar både form och den krispiga ytan. Ekologiska sedan 1995.

Eko Rotfruktschips

Krispiga och smakrika ekologiska rotfruktschips friterade i solrosolja och kryddade med precis lagom mycket havssalt. I påsen finner du en rotfruktsblandning med rödbeta, morot, palsternacka och potatis.

LantChips Mandelpotatis

Spröda mandelpotatischips med en smak av Norrbotten. Erik och Lotta, på familjeföretaget Jonssons, odlar sin mandelpotatis på Joneichgården i Långträsk, precis som man gjort sedan 1965. Potatisen förädlar vi sedan i vår chipsfabrik i Södermanland till dessa delikatesschips. Man vill ju tro att midnattssolen, som skänker näring och värme hela sommaren, gör någonting speciellt med mandelpotatisen. Det blir ju så unikt utsökta och smakrika chips.

LantChips Retro

Jonas Alströmer, som tog potatisen från Frankrike in i Sverige på 1720-talet, var med på framsidan av våra allra första chipspåsar när vi startade vår verksamhet i Dalsland. LantChips Retro har kvar vår klassiska design och innehållet är krispiga LantChips friterade i solrosolja, varsamt saltade.