Jobba hos oss

Svenska LantChips är ett familjeägt bolag där vi jobbar tillsammans och varje person, oavsett position, är en nyckelperson. Är du intresserad av att jobba i vår produktion, på kontoret, som säljare eller på lagret är du välkommen att skicka din ansökan till jobb@lantchips.se

Även om vi kanske inte söker personer just nu kan det finnas en öppning längre fram. Specificera gärna i ämnesraden inom vilket område du är intresserad att jobba.

Uppdaterad 2017-03-14

Driven dagligvarusäljare sökes till Svenska LantChips i Norra Stockholm

Svenska LantChips AB är ett familjeföretag med egen chipstillverkning i Södertälje. Produktionen omfattar olika snacksprodukter, men är i första hand känd för produkten och varumärket ” Svenska LantChips”. Företaget ägs av familjen Arnegård-Hansen och VD är Robert Arnegård.
Företaget omsätter ca 120 milj SEK och är idag 40 anställda.  Svenska LantChips växer och kommer fortsätta att växa därför finns det goda möjligheter till att utveckla din marknad tillsammans med bolaget.

Arbetsbeskrivning

Hos Svenska LantChips arbetar du i en miljö där du tidigt får insyn i hela företagets struktur, då bolaget är relativt litet med korta beslutsvägar. Arbetsplatsen präglas av ett starkt engagemang och företaget har lyckats mycket bra med sina produkter. Svenska LantChips är en produkt som är mycket uppskattad av konsumenterna och därför populär ute på marknaden.

Som dagligvarusäljare på Svenska LantChips ansvarar du för ditt eget distrikt.
Arbetsuppgifterna består i att besöka befintliga butiker, presentera nyheter och koncept. Du arbetar med att förbättra positionen i butik, demonstrationer och kampanjer med målet att driva lönsamhet. Du ansvarar även för att butikerna utvecklas positivt vad gäller såväl försäljning, exponering samt lönsamhet.

I rollen ingår även en mindre del administration såsom att planera sin dag, registrera utförda besök samt boka möten med kund.

Förmågan att få kontakt, lyssna in kundens behov och få ett förtroende är avgörande för att lyckas i denna roll. Självständig planering och en stor drivkraft att nå uppsatta säljmål är också viktigt för att passa i rollen som säljare hos Svenska LantChips.

Vem vi söker?

Vi söker dig säljare som brinner för att göra affärer. Du har ett relationsbyggande sätt med stor passion för säljyrket och ett starkt driv i att lyckas i det du tar dig för. Du trivs med att vara ute hos kunderna och håller ett högt tempo. Som person är du orädd och utåtriktad, ansvarstagande och uthållig. Har du förmåga att bygga relationer, är ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt är det dig vi söker.

Tidigare arbetslivserfarenhet från dagligvaruhandeln, försäljning eller att boka möten via telefon är meriterande. God kunskap och erfarenhet av datorer och Officepaketet är nödvändigt. B-körkort krav. Du förstår och kan uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till sales@lantchips.com

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att Du är vår nästa medarbetare!