

Dippmix Chili Habanero
Ingredienser:
Maltodextrin (majs, potatis), salt, socker, modifierad stärkelse (potatis) (E1412), paprika, chilipeppar, jästextrakt, krydda, cayennepeppar, tomat, surhetsreglerande medel (E330), kryddextrakt (paprika).
Allergener och konsumentinformation:
Blanda påsens innehåll med 3 dl gräddfil eller 2 dl vegansk creme fraiche. Låt stå kallt 20 minuter, så att smakerna kommer fram ordentligt. Dippa med LantChips eller grönsakstavar. Tips! Testa dippen till grillat eller sallad, hur gott som helst.Vegan: Ja
Näringsvärde | per 100g | per portion (25g) | % av RI per portion | |
Energi (kJ/kcal) | 1320/315 | |||
Fett (g) | 3,3 | |||
Mättat fett (g) | 0,5 | |||
Kolhydrater (g) | 62 | |||
Sockerarter (g) | 19 | |||
Protein (g) | 5,9 | |||
Salt (g) | 15,6 | |||
*RI: Rekommendationer för dagligt intag |
LantChips Medelhavet
Våra goda LantChips gör sig alldeles fantastiskt bra tillsammans med härliga smaker från de södra delarna av Europa. I LantChips medelhavsserie ingår smakerna Pesto, Tryffel och Tapenade. Alla våra chips tillverkas på ett småskaligt och traditionellt sätt. Extra stolta är vi över att processen är fossilfri och snäll mot miljön.
LantChips
När ett LantChips friteras i solrosoljan får skalet vara kvar vilket resulterar i att mer av potatisens smak bevaras. Inget chips är det andra likt eftersom det är själva omrörningen som skapar både form och den krispiga ytan. Originalet sedan 1991, när vårt chipsäventyr började.
Eko LantChips
Ekologiska potatischips friterade i solrosolja. Lika krispiga och smakrika som man förväntar sig av ett LantChips. När ett LantChips grytfriteras får skalet vara kvar så att potatisens smak behålls. Inget chips är det andra likt eftersom det är själva omrörningen som skapar både form och den krispiga ytan. Ekologiska sedan 1995.
Eko Rotfruktschips
Krispiga och smakrika ekologiska rotfruktschips friterade i solrosolja och kryddade med precis lagom mycket havssalt. I påsen finner du en rotfruktsblandning med rödbeta, morot, palsternacka och potatis.
LantChips Mandelpotatis
Spröda mandelpotatischips med en smak av Norrbotten. Erik och Lotta, på familjeföretaget Jonssons, odlar sin mandelpotatis på Joneichgården i Långträsk, precis som man gjort sedan 1965. Potatisen förädlar vi sedan i vår chipsfabrik i Södermanland till dessa delikatesschips. Man vill ju tro att midnattssolen, som skänker näring och värme hela sommaren, gör någonting speciellt med mandelpotatisen. Det blir ju så unikt utsökta och smakrika chips.
LantChips Retro
Jonas Alströmer, som tog potatisen från Frankrike in i Sverige på 1720-talet, var med på framsidan av våra allra första chipspåsar när vi startade vår verksamhet i Dalsland. LantChips Retro har kvar vår klassiska design och innehållet är krispiga LantChips friterade i solrosolja, varsamt saltade.