Eko LantChips Rosmarin

100g

Ekologiska chips kryddade med rosmarin. Friterade i ekologisk solrosolja med skalet på, som man förväntar sig av ett LantChips.

Ingredienser:

Potatis*(65%), solrosolja*, druvsocker*, salt, rosmarin*, maltodextrin*, yoghurtpulver*, jästextrakt, vitlök*, lök*, persilja*, svartpeppar*. (*: ekologisk ingrediens).

Allergener och konsumentinformation:

Innehåller mjölk.
Vegan: nej

Näringsvärde

per 100gper portion (25g)% av RI per portion
Energi (kJ/kcal)2092/500523/125
Fett (g)276,75
Mättat fett (g)2,70,675
Kolhydrat5614
Sockerarter0,80,2
Protein8,32,075
Salt1,20,3
*RI: Rekommendationer för dagligt intag

LantChips Dippmix

Nu är den äntligen här, Svenska LantChips egna dippmix! Finns i smakerna: Vitlök & Ramslök, Gräddfil samt Chili Habanero. Supergoda till våra krispiga LantChips eller som röra till maten. Vitlök&Ramslök samt Chili Habanero mixen är vegansk.

LantChips Medelhavet

Våra goda LantChips gör sig alldeles fantastiskt bra tillsammans med härliga smaker från de södra delarna av Europa. I LantChips medelhavsserie ingår smakerna Pesto, Tryffel och Tapenade. Alla våra chips tillverkas på ett småskaligt och traditionellt sätt. Extra stolta är vi över att processen är fossilfri och snäll mot miljön.

LantChips

När ett LantChips friteras i solrosoljan får skalet vara kvar vilket resulterar i att mer av potatisens smak bevaras. Inget chips är det andra likt eftersom det är själva omrörningen som skapar både form och den krispiga ytan. Originalet sedan 1991, när vårt chipsäventyr började.

Eko Rotfruktschips

Krispiga och smakrika ekologiska rotfruktschips friterade i solrosolja och kryddade med precis lagom mycket havssalt. I påsen finner du en rotfruktsblandning med rödbeta, morot, palsternacka och potatis.

LantChips Retro

Jonas Alströmer, som tog potatisen från Frankrike in i Sverige på 1720-talet, var med på framsidan av våra allra första chipspåsar när vi startade vår verksamhet i Dalsland. LantChips Retro har kvar vår klassiska design och innehållet är krispiga LantChips friterade i solrosolja, varsamt saltade.