

LantChips Tryffel
Potatischips med smak av Tryffel.
Den äkta tryffelsvampen är en exklusiv delikatess. Den växer alldeles under markytan och hittas med hjälp av doftkänsliga svin eller tryffelhundar. Tryffeln vi använder kommer från södra Frankrike och passar fantastiskt bra som smaksättare till våra goda LantChips.
Ingredienser:
Potatis (65%), solrosolja, salt, druvsocker, vasslepulver (från mjölk), maltodextrin, mjölksocker, gräddpulver, jästextrakt, lök, surhetsreglerande medel (E270), krydda, arom, socker, tryffel.
Allergener och konsumentinformation:
Innehåller mjölk.Vegan: nej
Näringsvärde | per 100g | per portion (25g) | % av RI per portion | |
Energi (kJ/kcal) | 2041/488 | |||
Fett (g) | 27 | |||
Mättat fett (g) | 2,8 | |||
Kolhydrat (g) | 56 | |||
Sockerarter (g) | 3,5 | |||
Protein (g) | 8,2 | |||
Salt (g) | 1,5 | |||
*RI: Rekommendationer för dagligt intag |
LantChips Dippmix
Nu är den äntligen här, Svenska LantChips egna dippmix! Finns i smakerna: Vitlök & Ramslök, Gräddfil samt Chili Habanero. Supergoda till våra krispiga LantChips eller som röra till maten. Vitlök&Ramslök samt Chili Habanero mixen är vegansk.
LantChips
När ett LantChips friteras i solrosoljan får skalet vara kvar vilket resulterar i att mer av potatisens smak bevaras. Inget chips är det andra likt eftersom det är själva omrörningen som skapar både form och den krispiga ytan. Originalet sedan 1991, när vårt chipsäventyr började.
Eko LantChips
Ekologiska potatischips friterade i solrosolja. Lika krispiga och smakrika som man förväntar sig av ett LantChips. När ett LantChips grytfriteras får skalet vara kvar så att potatisens smak behålls. Inget chips är det andra likt eftersom det är själva omrörningen som skapar både form och den krispiga ytan. Ekologiska sedan 1995.
Eko Rotfruktschips
Krispiga och smakrika ekologiska rotfruktschips friterade i solrosolja och kryddade med precis lagom mycket havssalt. I påsen finner du en rotfruktsblandning med rödbeta, morot, palsternacka och potatis.
LantChips Mandelpotatis
Spröda mandelpotatischips med en smak av Norrbotten. Erik och Lotta, på familjeföretaget Jonssons, odlar sin mandelpotatis på Joneichgården i Långträsk, precis som man gjort sedan 1965. Potatisen förädlar vi sedan i vår chipsfabrik i Södermanland till dessa delikatesschips. Man vill ju tro att midnattssolen, som skänker näring och värme hela sommaren, gör någonting speciellt med mandelpotatisen. Det blir ju så unikt utsökta och smakrika chips.
LantChips Retro
Jonas Alströmer, som tog potatisen från Frankrike in i Sverige på 1720-talet, var med på framsidan av våra allra första chipspåsar när vi startade vår verksamhet i Dalsland. LantChips Retro har kvar vår klassiska design och innehållet är krispiga LantChips friterade i solrosolja, varsamt saltade.