Dela gärna med dig av dina #chipstips och #äventyr!

Har du roliga idéer eller kanske ett finurligt recept som förgyller chipsnjutningen? Hela hösten delar vi ut fina priser till publicerade bidrag!

Dela gärna med dig av din bästa bild, tagga den med #chipstips och/eller #mittäventyr @svenskalantchips.

Tack för alla tidigare bidrag!

Det har inte varit enkelt att välja bland alla era fina bidrag men nu kan vi stolt presentera vinnaren till förstapriset!

Vi gratulerar @annefrej till ett upplevelsefyllt presentkort (värde 3000) från Live it och önskar dig många spännande äventyr framöver.

2:a och 3:e pris går till… @discoveringtheplanet och @foodbyfia! Stort tack för era härliga bilder av LantChips i Italien. Kul att vi fick följa med på era resor. Som tack får ni varsitt upplevelsefyllt presentkort från Live it (värde 1000 kr) så att ni kan uppleva ännu fler spännande äventyr!

Fototävling

Ta med chipsen på ditt äventyr!

Vi är så himla nyfikna. Vart tar våra chips egentligen vägen? Följer dom med i ryggsäcken på skogspromenaden eller ligger dom och solar i en skål på stranden? Får dom hänga med utomlands och se utsikten från Eiffeltornet?

Delta i tävlingen (Tävlingen avslutades 31 augusti)

 1. Ta en bild/video av våra LantChips på en spännande plats.
 2. Dela din bild/video med oss så är du med och tävlar om fina priser och en chans att få din bild/video publicerad i våra kanaler. Ta med oss på ditt äventyr, dela din bild/video:
  På Instagram:  Tagga med #mittäventyr och @svenskalantchips
  På Facebook: Posta din bild som en kommentar till något av våra tävlingsinlägg på vår Facebooksida @lantchips
  På Twitter:  Tagga med #mittäventyr och @lantchips
  Via e-post: Mejla in bilder till: marketing@lantchips.com

Vinst

Live it, logo
Presentkort på nya upplevelser!

Förstapris: Du får ett presentkort på Live it, till ett värde av 3000 kr, så att du kan uppleva ännu ett roligt äventyr!

Andra och tredjepris: Du får ett presentkort på Live it, till ett värde av 1000 kr, så att du kan uppleva ännu ett roligt äventyr!

Alla bidrag har har även chans att bli publicerade på @svenskalantchips, på vår Facebooksida och här på lantchips.se

 

Lämna ditt bidrag senast 31 augusti. Vinnaren publiceras i början av september.

Tävlingsvillkor:

 • Bara öppna Instagram-konton kan delta.
 • Genom att delta i tävlingen ger jag Svenska Lantchips rätt att publicera mitt tävlingsbidrag (bilden/filmen som jag deltar med) i sina kanaler på Facebook, Instagram, Twitter, på lantchips.com och/eller i tryck. Detta innebär att Svenska LantChips får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt.
 • Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor intygar du att du själv är upphovsman till insänt bidrag och att bidraget inte begår intrång i annans rättigheter eller står i strid i annans intresse.
 • Ha kul!