Jobba hos oss

Svenska LantChips är ett familjeägt bolag där vi jobbar tillsammans och varje person, oavsett position, är en nyckelperson. Är du intresserad av att jobba i vår produktion, på kontoret, som säljare eller på lagret är du välkommen att skicka din ansökan till jobb@lantchips.se

Även om vi kanske inte söker personer just nu kan det finnas en öppning längre fram. Specificera gärna i ämnesraden inom vilket område du är intresserad att jobba.

Lediga tjänster


Skiftledare till Svenska Lantchips i Södertälje

Arbetsbeskrivning
I rollen som skiftledare är du operativ ansvarig för att leda och fördela arbetet inom hela processflödet på skiftet. Säkerställa att produktionen och produkterna uppfyller våra höga kvalitets- och certifieringskrav på ditt skift. Rollen ställer också stora krav på planering och goda ledarskapsegenskaper för att bygga en god teamanda på skiftet och producera högkvalitativa produkter. Produktionen sker i 3skift måndag morgon till lördag morgon.

Uppdraget omfattas av att:

  • Leda, fördela arbete och coacha medarbetare.
  • Säkerställa att skiftlaget följer gällande miljö, kvalité och arbetsrutiner.
  • Ansvarar för skiftets dokumentation, och säkerställer att information lämnas över till nästkommande skiftledare.
  • Säkerställa att produktionstakten möter uppsatta mål och ständigt förbättras.
  • Arbeta i produktionen.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker


Servicetekniker till Svenska Lantchips i Södertälje

Arbetsbeskrivning
Till vår produktionsanläggning i Södertälje söker vi nu en engagerad Servicetekniker. I rollen kommer du att ansvarig för underhåll och reparationer av produktion / fastigheten. Rollen ställer också stora krav på planering av din tid och inköp av reservdelar mm. Produktionen är certifierad enligt ekologisk produktion och BRC standard.

Uppdraget omfattar att:
Är du tekniskt kunnig och uppskattar varierande arbetsuppgifter? Då är det här rätt tjänst för dig! Nu söker Svenska Lantchips AB en Servicetekniker till Södertälje.

Din roll
Som Servicetekniker ingår du i ett team med tekniker och du rapporterar till produktionsledaren. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll, akuta reparationer av maskinparken med även fastighetsunderhåll ingår i tjänsten. Tjänsten är idag dagtid men kan komma att ändras till 2 skift, då produktionen rullar 3skift. Vi erbjuder ett utvecklande arbete som Servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde på ett spännande företag i tillväxt.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker