Svenska LantChips 25 år, logotyp

 

Hej alla chipsälskare!
Svenska LantChips har nu varit en del av det svenska samhället sedan 1991. Eftersom även vi blir äldre, tycker vi att det är lägligt med en liten återblick på hur vi använt vår tid och de möjligheter som dykt upp genom åren. Välkommen till vårt äventyr!

Läs historien om Svenska LantChips

/ Michael Hansen

#vårtäventyr

Barnen var små. Vår äldsta son hade särskilda behov och tiden räckte inte till. Vi drömde om förändring och ett liv där familjen var i centrum. Vi ville skapa något nytt, tillsammans.

Under en resa till Nordamerika träffade vi på ett litet företag som sålde hemlagade potatischips. Vi blev förtjusta i det här enkla, genuina och goda tilltugg, som har anor tillbaka till 1860 och bestämde oss för att starta vår egen lilla tillverkning hemma i Sverige.

Där och då började arbetet med att ta fram de allra första svenska lantchipsen. Äventyret och nyfikenheten har fått styra vår väg framåt och vi har under åren hunnit utveckla flera sorters naturligt krispiga chips, egna energisnåla fritöser, samarbete med potatisbönder landet runt, och mycket mer.

Det har varit både svårare och ännu mer spännande än vi föreställde oss då men nu, känns det härligt att vi vågade. Och äventyret med Svenska Lantchips fortsätter. Hoppas du vill hänga med…

 

Läs historien om Svenska LantChips

 

Signhild Arnegård Hansen, Michael Hansen och Robert Arnegård
Grundare Svenska Lantchips

Vi delar med oss till utsatta barn genom att stödja ideella organisationer tex SOS Barnbyar som varit med oss sedan starten 1991.

BUSINESS TO BUSINESS

PRIVATE LABEL. Förutom våra egna Svenska LantChips, gör vi idag produkter åt andra mer eller mindre kända varumärken. Vill du ha en egen påse? Kanske en ny och innovativ smak? Läs mer